ACTIVITATS DIRIGIDES
PREPARACIÓ FÍSICA ESPECÍFICA

És per a tu?

  • T’has preguntat alguna vegada com és que els gimnastes que surten per la tele estan així de forts? La resposta és clara… Perquè fan una Preparació Física molt específica i destinada a guanyar força, i no només volum i definició…

  • Si el que busques és això, aquesta és la teva activitat.

  • I si a més t’animes a probar una mica d’acrobàcies i el.lements gimnàstics bàsics al acabar, serà la bomba!

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club tenim moltissima experiencia formant gimnastes, per tant, preparar-te per estar tan fort com elles i ells serà bufar i fer ampolles… Confia en la nostra experiencia i treu-te el “gusanillo” treballant com ho feies quan entrenaves (si ets exgimnasta) o descobrint el que se sent treballant el físic a aquest nivell.

Com ho fem?

Treballaràs dues sessions de 90 minuts en torn de dilluns i dimecres, en horary de 20 a 21:30h. Treballarem la força perquè et sentis lleuger i potent, i et deixarem probar quatre cosetes de gimnàstica, si et motiva 😉 

A més, tindràs la opció de pagar una quota única per fer només aquesta activitat o bé pagar una quota combinada que et permetrà compaginar diferents modalitats esportives, com ara la calistènia, activitats al rocòdrom, parkour o Tècniques de Progressió Vertical… Tot pels amants de l’adrenalina i les emocions fortes!! 

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que els gimnastes del club estaran en les millors mans.

Martí Muñoz monitor de gimnàstica artística masculina i Parkour al Sabadell Gimnàstic Club.

Martí Muñoz

Gràcies a la meva formació en Activitat Física i de l’Esport i estudiant a l’INEFC de Barcelona, he tingut la sort de conèixer i vincular-me a aquest esport, la Gimnàstica Artística. No només pels valors que transmet, sinó pel que treballa a nivell motor sobre el gimnasta. Em fascina l'equilibri que aporta a la balança entre força i flexibilitat, que li permet executar acrobàcies i altres elements gimnàstics sent el mateix cos la seva eina principal. 

Com a entrenador porto ja 5 anys, de gimnàstica artística 1, però el que m'omple a seguir dia a dia en aquest ofici, és formar part del procés d'aprenentatge dels joves. Sentir que amb la meva ajuda, i amb les seves ganes d'aprendre, son capaços d'aconseguir el que es proposen.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

    Política de Privacitat

    envelopephone-handsetmap-marker