ACTIVITATS DIRIGIDES
PREPARACIÓ FÍSICA ESPECÍFICA

És per a tu?

  • T’has preguntat alguna vegada com és que els gimnastes que surten per la tele estan així de forts? La resposta és clara… Perquè fan una Preparació Física molt específica i destinada a guanyar força, i no només volum i definició…

  • Si el que busques és això, aquesta és la teva activitat.

  • I si a més t’animes a probar una mica d’acrobàcies i el.lements gimnàstics bàsics al acabar, serà la bomba!

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club tenim moltissima experiencia formant gimnastes, per tant, preparar-te per estar tan fort com elles i ells serà bufar i fer ampolles… Confia en la nostra experiencia i treu-te el “gusanillo” treballant com ho feies quan entrenaves (si ets exgimnasta) o descobrint el que se sent treballant el físic a aquest nivell.

Com ho fem?

Treballaràs dues sessions de 90 minuts en torn de dilluns i dimecres, en horary de 20 a 21:30h. Treballarem la força perquè et sentis lleuger i potent, i et deixarem probar quatre cosetes de gimnàstica, si et motiva 😉 

A més, tindràs la opció de pagar una quota única per fer només aquesta activitat o bé pagar una quota combinada que et permetrà compaginar diferents modalitats esportives, com ara la calistènia, activitats al rocòdrom, parkour o Tècniques de Progressió Vertical… Tot pels amants de l’adrenalina i les emocions fortes!! 

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

Cal estar moltes hores o moure molt pes per estar fort com els gimnastes de la tele?

Doncs no… no es tracta de fer peses amb molta intensitat, es tracta de fer entrenaments de preparació específica que activin moltes fibres musculars i t'ajudin a guanyar potència i força sense que et sentis lent o massa pesat.

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que els gimnastes del club estaran en les millors mans.

DEMANA INFORMACIÓ
No reservem plaça, per fer la inscripció has de presentar-te al gimnàs o bé fer la reserva online?
Plaça frederic mompou, 1, 08202 sabadell
envelopephone-handsetmap-marker