Gimnàstica Artística
COMPETICIÓ

És per a tu?

 • T’agraden els reptes? Ets d’aquelles persones a les que tenir un objectiu t’ajuda a créixer i a esforçar-te una mica més cada dia? Llavors competir i comparar-te amb altres nenes i nens de la teva edat t’encantarà.
 • Creus que competir et pot donar un al·licient extra per a superar-te en cada entrenament i ser una mica millor? Doncs en la gimnàstica trobaràs exactament el que busques sense necessitat de patir pressions ni angoixa.

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club creiem que gaudir i competir no son conceptes antagònics sinó complementaris 😉
Competim per créixer, evolucionar, aprendre a gestionar les emocions… i es clar, per guanyar si podem, però també per aprendre a perdre i a reconèixer els mèrits dels altres.
La gimnàstica és un esport difícil i molt satisfactori, sacrificat i meravellós, i reconèixer la grandesa dels rivals farà més grans als nostres esportistes.

“De vegades es guanya i altres vegades s’aprèn”Com ho fem?

Els tècnics del Sabadell Gimnàstic Club som un equip i treballem per a les i els nostres gimnastes. Quan detectem que l’interès o disposició d’un els nostres alumnes permet fer un pas endavant, parlem amb les famílies i els plantegem la possibilitat de fer competicions. Al nostre club es pot competir a molts nivells, sempre en funció de les necessitats i expectatives de cada esportista. Tenim per a tu tot un ventall de possibilitats: des de competicions del Consell Escolar d’àmbit local fins a competicions federatives d’àmbit català i estatal. 

Quin és el camí?

Generalment, quan proposem fer competicions optem per començar amb competicions de tipo local per tal que tant gimnastes com famílies puguin valorar si realment la competició els motiva i els sembla enriquidora la experiència. Un cop es comença a fer camí, el límit el posa el gimnasta: per davant de tot volem que la nena o el nen gaudeixi.
Estem obligats a agafar aquest camí i anar a competir? Es clar que no… la competició és una eina per motivar gimnastes i un mitjà perquè puguin desenvolupar-se, sempre i quan això és el que necessitin per evolucionar. Per tant, si no els resulta atractiva la idea, no cal fer competició, i no s’acaba el món. Buscarem el millor grup per a tu amb la gimnàstica d'iniciació i perfeccionament 😉

Treu profit!

Un altre dels serveis dedicats a facilitar la logística familiar es la activitat “Treu Profit” , especialment pensada per mares, pares o acompanyants dels gimnastes. Es tracta d’una classe dirigida que es desenvolupa al mateix temps que la activitat de gimnàstica i permet posar-se una mica en forma mentre els peques de la casa fan el seu entrenament.

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Si entrena tantes hores baixarà el rendiment al cole”

MEEEEC Mentida: els valors com l’esforç, la autodisciplina, la constància i la perseverança s’apliquen a totes les àrees de la vida, per tant, les i els gimnastes acostumen a ser centrats, responsables i molt bons estudiants. Gestionen millor el temps i son bastant madurs… Creus que això els pot perjudicar?

La gimnàstica és massa sacrificada i entrenant tant no es pot gaudir de la vida social

Gimnàstica artística masculina

Grups de competició

MATRÍCULA: 50€ (Inclou pack benvinguda motxilla, bidó i samarreta)

QUOTA MENSUAL: 72 € / 85 € (en funció de nivell i hores d'entrenament)

Entre 6 i 20 hores d'entrenament a la setmana.

Si el matricules abans de l’1 de novembre 2022, 40% descompte matrícula (pack inclòs)

Consulta els nostres descomptes

Gimnàstica artística femenina

Grups de competició

MATRÍCULA: 70€ (Inclou pack benvinguda motxilla, bidó i maillot)

QUOTA MENSUAL: 66€ / 85€ (en funció de nivell i hores entrenament)

Entre 4 i 20 hores d'entrenament setmanal.

Si la matricules abans de l’1 de novembre 2022, 40% descompte matrícula (pack inclòs)

Consulta els nostres descomptes

Grups de Competició femenina***

Base 1 (nascudes fins 2015)

QUOTA MENSUAL: 72€

Dimarts-dijous-divendres de 18 a 20h (+ 1 dissabte al mes de 10 a 12h)

PRE-INSCRIPCIÓ
Base 2-3

QUOTA MENSUAL: 77€

Dilluns, dimecres i divendres de 18 a 21h (+ 2 dissabtes al mes de 10 a 13h)

PRE-INSCRIPCIÓ
Base 3-4p-Via

QUOTA MENSUAL: 85€

Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 18 a 21h (+ dissabtes de 9:30 a 13:30h)

PRE-INSCRIPCIÓ
Base 4m+ Via

QUOTA MENSUAL: 85€

Dilluns, dimarts, dimecres, divendres de 18 a 21h (+ dissabtes de 9:30 a 13:30h)

PRE-INSCRIPCIÓ

Existeix la possibilitat d’obrir grups d’iniciació en horari de 17 a 18:30h, així com avançar hora d’inici d’algun grup de competició. En cas d’estar interessat en algun d’aquests horaris o en alguna franja horària que no oferim, escriu les teves preferències a la casella OBSERVACIONS.

(*) aquesta distribució podrà ampliar-se i estarà subjecta a possibles modificacions en funció de les necessitats i demanda un cop començada la temporada.
(**) L’accés als grups de competició es fa per prescripció de l’equip tècnic i amb acord amb cada família.
(***) L’accés als grups de competició es fa per prescripció de l’equip tècnic i amb acord amb cada família.

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que amb els entrenadors del club estaràs en les millors mans.

Júlia Franquesa

Des que de ben petita em vaig enamorar d’aquest esport, la gimnàstica sempre ha format part de la meva vida d’una manera o d’una altra. Fent gimnàstica soc feliç i això ha sigut gràcies als entrenadors que he tingut al llarg dels anys. La meva experiència com a entrenadora just acaba de començar i vull aconseguir que les gimnastes se sentin com a mi m’han fet sentir, contentes, segures i amb ganes d’aprendre.

Dana Viedma

Soy de Menorca y llevo desde que tengo memoria entrenando en la isla. Con el tiempo empecé a crecer también como entrenadora. Ahora estudio fisioterapia en Barcelona y he tenido la suerte de poder seguir enseñando nuestro deporte. Valoro el esfuerzo que supone practicar este deporte y la diversión que supone practicarlo. Me encanta poder compartir la ilusión por la gimnasia y ver cómo mis alumnas también lo disfrutan.

MARINA VAN WALRÉ

Desde que tinc us de raó he practicat la gimnasia artística. M’he adonat que és un esport que em fa olvidar-me de tot al mateix temps que fa passar-m’ho be i disfrutar. A banda de practicar-lo, al dur tants d’anys en el mon de la gimnasia, també m’agrada molt ensenyar-lo, transmetre a les nenes la felicitat que a jo em provocava practicar-lo i demostrar tot el que he apres al llarg dels anys. M’encanta veure com les nenes/nens disfruten, es relacionen entre ells fent gimnasia, es proposen reptes personals i s’ho passen be mentres fan esport físic i compleixen els objectius

Cristina Viñas, monitora i presidenta del Sabadell Gimnàstic Club

Cristina Viñas

Porto 33 anys entrenant i tinc corda per entrenar-ne 30 més. Al llarg de la meva vida he sigut professora de repàs, d’institut, redactora de continguts, traductora...però sempre, sempre he sigut entrenadora de gimnàstica. El que més valoro de la meva trajectòria no són els èxits esportius sinó les abraçades de les meves exgimnastes quan ens creuem pel carrer amb un somriure a la cara i sentir que he format part de les seves vides.

Martina Barceló, monitora de gimnàstica

Martina Barceló

La meva aventura com a entrenadora va començar fa 5 anys quan vaig deixar de ser gimnasta, uns primers anys marcats per un constant aprenentatge i la incertesa d’una pandèmia. La meva passió per la gimnàstica i la psicologia han fet que m’especialitzi en Psicologia de l’Esport. Per mi és molt important treballar i desenvolupar tant la part física com la mental. M’esforço dia a dia per aconseguir que les meves gimnastes gaudeixin de l’esport mentre progressen i aprenen. A dia d’avui, vinc carregada de motivació i il•lusió per aquest projecte, impacient per veure què ens espera. No tinc clar què em depara el futur però sé que la gimnàstica, d’una manera o altra, sempre tindrà un lloc a la meva vida. 

Manel Llenas, monitor de gimnàstica del Sabadell Gimnàstic Club

Manel Llenas

Vaig néixer fa més de mig segle (i fins aquí puc llegir) en una família dedicada plenament a la gimnàstica. He respirat i viscut aquest esport “en lo bueno y en lo malo, en la salud y en la enfermedad…” i amb el que ara em quedo és amb els bons moments viscuts, amb la recompensa de veure els meus gimnastes créixer mentre gaudeixen de la gimnàstica. Amb ells aprenc mentre m’arrenquen un somriure… perquè mira que son ganàpies, però tan divertits!

  FORMULARI PRE-INSCRIPCIÓ

  Modalitat*

  Activitat

  Activitat

  Activitat

  Torns

  NOM I COGNOMS

  DATA NEIXEMENT*

  HA FET GIMNÀSTICA AMB ANTERIORITAT?*

  No

  A QUINA ESCOLA/CLUB?

  HA FET COMPETICIONS?*

  No

  A QUIN NIVELL O CATEGORIA

  VULL FER PROVA DE NIVELL*

  No

  NOM PARE/MARE/TUTOR

  TELÈFON DE CONTACTE

  ADREÇA ELECTRÓNICA*

  OBSERVACIONS

  (*) Aquells esportistes que hagin competit en la modalitat de gimnàstica amb anterioritat podran sol·licitar, si volen, fer una prova de nivell per tal que l’equip tècnic valori el grup d’entrenament que millor respondrà a les seves necessitats.

  envelopephone-handsetmap-markercross