Gimnàstica Artística
COMPETICIÓ

És per a tu?

  • T’agraden els reptes? Ets d’aquelles persones a les que tenir un objectiu t’ajuda a créixer i a esforçar-te una mica més cada dia? Llavors competir i comparar-te amb altres nenes i nens de la teva edat t’encantarà.
  • Creus que competir et pot donar un al·licient extra per a superar-te en cada entrenament i ser una mica millor? Doncs en la gimnàstica trobaràs exactament el que busques sense necessitat de patir pressions ni angoixa.

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club creiem que gaudir i competir no son conceptes antagònics sinó complementaris 😉
Competim per créixer, evolucionar, aprendre a gestionar les emocions… i es clar, per guanyar si podem, però també per aprendre a perdre i a reconèixer els mèrits dels altres.
La gimnàstica és un esport difícil i molt satisfactori, sacrificat i meravellós, i reconèixer la grandesa dels rivals farà més grans als nostres esportistes.

“De vegades es guanya i altres vegades s’aprèn”Com ho fem?

Els tècnics del Sabadell Gimnàstic Club som un equip i treballem per a les i els nostres gimnastes. Quan detectem que l’interès o disposició d’un els nostres alumnes permet fer un pas endavant, parlem amb les famílies i els plantegem la possibilitat de fer competicions. Al nostre club es pot competir a molts nivells, sempre en funció de les necessitats i expectatives de cada esportista. Tenim per a tu tot un ventall de possibilitats: des de competicions del Consell Escolar d’àmbit local fins a competicions federatives d’àmbit català i estatal. 

Quin és el camí?

Generalment, quan proposem fer competicions optem per començar amb competicions de tipo local per tal que tant gimnastes com famílies puguin valorar si realment la competició els motiva i els sembla enriquidora la experiència. Un cop es comença a fer camí, el límit el posa el gimnasta: per davant de tot volem que la nena o el nen gaudeixi.
Estem obligats a agafar aquest camí i anar a competir? Es clar que no… la competició és una eina per motivar gimnastes i un mitjà perquè puguin desenvolupar-se, sempre i quan això és el que necessitin per evolucionar. Per tant, si no els resulta atractiva la idea, no cal fer competició, i no s’acaba el món. Buscarem el millor grup per a tu amb la gimnàstica d'iniciació i perfeccionament 😉

Treu profit!

Un altre dels serveis dedicats a facilitar la logística familiar es la activitat “Treu Profit” , especialment pensada per mares, pares o acompanyants dels gimnastes. Es tracta d’una classe dirigida que es desenvolupa al mateix temps que la activitat de gimnàstica i permet posar-se una mica en forma mentre els peques de la casa fan el seu entrenament.

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Si entrena tantes hores baixarà el rendiment al cole”

MEEEEC Mentida: els valors com l’esforç, la autodisciplina, la constància i la perseverança s’apliquen a totes les àrees de la vida, per tant, les i els gimnastes acostumen a ser centrats, responsables i molt bons estudiants. Gestionen millor el temps i son bastant madurs… Creus que això els pot perjudicar?

La gimnàstica és massa sacrificada i entrenant tant no es pot gaudir de la vida social

Gimnàstica artística masculina

Grups de competició

MATRÍCULA: 50€

QUOTA MENSUAL: 72 € / 85 € (en funció de nivell i hores d'entrenament)

Entre 6 i 20 hores d'entrenament a la setmana.

Els horaris de competició són per nivells (consulteu al propi gimnàs)

Consulta els nostres descomptes

Gimnàstica artística femenina

Grups de competició

MATRÍCULA: 70€ 

QUOTA MENSUAL: 66€ / 85€ (en funció de nivell i hores entrenament)

Entre 4 i 20 hores d'entrenament setmanal.

Els horaris de competició són per nivells (consulteu al propi gimnàs)

Consulta els nostres descomptes

Grups de Competició femenina***

Base 1 (nascudes fins 2015)

QUOTA MENSUAL: 72€

Els horaris de competició són per nivells (consulteu al propi gimnàs)

DEMANA INFORMACIÓ
Base 2-3

QUOTA MENSUAL: 77€

Els horaris de competició són per nivells (consulteu al propi gimnàs)

DEMANA INFORMACIÓ
Base 3-4p-Via

QUOTA MENSUAL: 85€

Els horaris de competició són per nivells (consulteu al propi gimnàs)

DEMANA INFORMACIÓ
Base 4m+ Via

QUOTA MENSUAL: 85€

Els horaris de competició són per nivells (consulteu al propi gimnàs)

DEMANA INFORMACIÓ

Existeix la possibilitat d’obrir grups d’iniciació en horari de 17 a 18:30h, així com avançar hora d’inici d’algun grup de competició. En cas d’estar interessat en algun d’aquests horaris o en alguna franja horària que no oferim, escriu les teves preferències a la casella OBSERVACIONS.

(*) aquesta distribució podrà ampliar-se i estarà subjecta a possibles modificacions en funció de les necessitats i demanda un cop començada la temporada.
(**) L’accés als grups de competició es fa per prescripció de l’equip tècnic i amb acord amb cada família.
(***) L’accés als grups de competició es fa per prescripció de l’equip tècnic i amb acord amb cada família.

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que amb els entrenadors del club estaràs en les millors mans.

Júlia Franquesa

Des que de ben petita em vaig enamorar d’aquest esport, la gimnàstica sempre ha format part de la meva vida d’una manera o d’una altra. Fent gimnàstica soc feliç i això ha sigut gràcies als entrenadors que he tingut al llarg dels anys. La meva experiència com a entrenadora just acaba de començar i vull aconseguir que les gimnastes se sentin com a mi m’han fet sentir, contentes, segures i amb ganes d’aprendre.

Dana Viedma

Soy de Menorca y llevo desde que tengo memoria entrenando en la isla. Con el tiempo empecé a crecer también como entrenadora. Ahora estudio fisioterapia en Barcelona y he tenido la suerte de poder seguir enseñando nuestro deporte. Valoro el esfuerzo que supone practicar este deporte y la diversión que supone practicarlo. Me encanta poder compartir la ilusión por la gimnasia y ver cómo mis alumnas también lo disfrutan.

Cristina Viñas, monitora i presidenta del Sabadell Gimnàstic Club

Cristina Viñas

Porto 33 anys entrenant i tinc corda per entrenar-ne 30 més. Al llarg de la meva vida he sigut professora de repàs, d’institut, redactora de continguts, traductora...però sempre, sempre he sigut entrenadora de gimnàstica. El que més valoro de la meva trajectòria no són els èxits esportius sinó les abraçades de les meves exgimnastes quan ens creuem pel carrer amb un somriure a la cara i sentir que he format part de les seves vides.

Manel Llenas, monitor de gimnàstica del Sabadell Gimnàstic Club

Manel Llenas

Vaig néixer fa més de mig segle (i fins aquí puc llegir) en una família dedicada plenament a la gimnàstica. He respirat i viscut aquest esport “en lo bueno y en lo malo, en la salud y en la enfermedad…” i amb el que ara em quedo és amb els bons moments viscuts, amb la recompensa de veure els meus gimnastes créixer mentre gaudeixen de la gimnàstica. Amb ells aprenc mentre m’arrenquen un somriure… perquè mira que son ganàpies, però tan divertits!

DEMANA INFORMACIÓ
No reservem plaça, per fer la inscripció has de presentar-te al gimnàs o bé fer la reserva online?
Plaça frederic mompou, 1, 08202 sabadell
envelopephone-handsetmap-markercross