ACTIVITATS DIRIGIDES

És per a tu?

  • Vols fer esport en un entorn relaxat i armoniós on et puguis sentir com a casa? No busquis més, has vingut al lloc adequat.
  • Vas al gimnàs per estar en forma física i psicològicament, trobar companyia, bon ambient i fer pinya?
  • Valores la salut i el benestar per damunt de tot i creus en allò de Mens sana in corpore sano? Llavors al Sabadell Gimnàstic Club encaixaràs bé.

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club t’oferim una graella d’activitats dirigides molt diverses i adaptades a les necessitats i intensitats de cada persona.
Trobaràs classes de Tonificació, Ioga, Pilates mat, Estiraments, Gymsalut… i moltes més.

Com ho fem?

Pagaràs una quota general i podràs gaudir de tantes classes com vulguis i en l’horari que vulguis entre les 9 i les 17h, sempre amb monitor i en sala.

La graella d’activitats i horaris s’anirà renovant periòdicament en funció de les necessitats i demandes que ens feu arribar, així estarem sempre atents a oferir-vos allò que més us agrada fer. Us volem en forma i contents 😉 

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Soc massa gran per fer certes coses”

MEEEEC Mentida: El nostre cos, a qualsevol edat, té les seves limitacions. El més important és conèixer aquestes limitacions per no passar-se de la ratlla. Amb l’assessorament adequat tothom pot fer esport. L’oferta d’activitats dirigides del Sabadell Gimnàstic Club és molt variada i s’adapta a tothom. Tú tries la intensitat, i el monitor t’ajudarà a regular-te i a substituir, si cal, uns exercicis per uns altres si tens alguna patologia que t’impedeix executar-los.

“Hi ha activitats massa fluixes per mi”

Activitats dirigides

MATRÍCULA: 35€

QUOTA MENSUAL: 39€

Consulta els nostres descomptes

TONIFICACIÓ

- Sessió grupal enfocada a treballar pautadament els diversos grups musculars amb l’objectiu de guanyar força i augmentar la massa muscular.

- Execució d’exercicis tant del tren inferior com del tren superior que garanteixen un treball de força global.

GAC

- GAC són les sigles de Glutis- Abdomen – Cames. Sessió grupal dirigida al tren inferior i l’abdomen.
- Una gran selecció d’exercicis amb material, peses o el propi pes corporal per tal de fer treballar aquests grups musculars.

PILATES

- Dirigeix la mirada cap el teu interior i connecta amb el teu cos.
- Experimenta una sessió on treballem la respiració juntament amb exercicis que milloren el nostre centre (Core) i la nostra mobilitat.

TOTALBODY

Entrenament on es combina el treball cardiovascular amb exercicis de treball muscular, amb o sense material adicional.

ZUMBA

- Mou l’esquelet amb la música més animada i amb tota la energia. Passa-ho bé mentre descobreixes els beneficis del ball.
- Augment del gasto calòric, treball de coordinació i desconnexió.

POSA'T EN FORMA

- Sessions per millorar tots els aspectes de la condició física. Força, resistència, flexibilitat, velocitat, agilitat i coordinació.
- Treballem amb exercicis per construir la base i millorar la salut i la capacitat d’adaptació al dia a dia.

ESTIRAMENTS

Sessió amb l'objectiu de millorar el control, flexibilitat i rang de moviment de la nostra musculatura. Es treballarà amb i sense material adicional.

CARDIOTONO

- Sessió que té per objectiu augmentar la despesa de calories mitjançant exercicis cardiovasculars i exercicis de tonificació amb el resultat d’una classe molt activa i dinàmica.
- Apte per tots els públics.

DANCE URBAN

- Aventura’t a una de les danses més actuals. Diverteix-te aprenent moviments nous mentre no deixes de moure tot el cos en cap moment.

HIIT

- Hight intensity Interval training.
- Treball d’intensitat alta per “cremar calories” mitjançant exercicis aerobics distribuits en un treball d’intervals temporals.

Altres activitats

Valoració funcional

Sessió inicial individual per conèixer les capacitats per a la pràctica d’exercici físic. S’obté la informació per poder fer una fitxa i conèixer de primera mà si hi ha l’existència d’algun impediment i poder planificar com adaptar els exercicis .

Entrenament Personal

Sessió a càrrec dels nostres entrenadors totalment individualitzades i enfocades als objectius i a les necessitats dels usuaris. Tindràs a la teva disposició el teu “coach” que controlarà la correcta realització dels exercicis perquè siguin efectius i es facin de manera segura.

Entrenament Personal Duo

Sessió d’enterament enfocada a grups de 2 persones totalment personalitzades. Si encara no t’atreveixes amb un entrenament personal, pots venir amb algun amic o amiga, parella, familiar.

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que amb els entrenadors del club estaràs en les millors mans.

Àlex Castells

Els meus inicis en el món de l’esport van arribar de la mà del Karate, potser per això la meva mirada envers l’activitat física sempre s’ha desenvolupat sota els paràmetres de l’autocontrol i la disciplina. De vocació i formació sóc psicòleg, per això m’interessen àmbits relacionats amb la salut física i emocional. Crec que en qualsevol activitat física és bàsic buscar una execució correcta i fomentar un tipus de treball funcional que s’ajusti a les necessitats de cada persona. Vols que ho intentem plegats?

DEMANA INFORMACIÓ
No reservem plaça, per fer la inscripció has de presentar-te al gimnàs o bé fer la reserva online?
Plaça frederic mompou, 1, 08202 sabadell
envelopephone-handsetmap-marker