ACTIVITATS DIRIGIDES

És per a tu?

  • Vols fer esport en un entorn relaxat i armoniós on et puguis sentir com a casa? No busquis més, has vingut al lloc adequat.
  • Vas al gimnàs per estar en forma física i psicològicament, trobar companyia, bon ambient i fer pinya?
  • Valores la salut i el benestar per damunt de tot i creus en allò de Mens sana in corpore sano? Llavors al Sabadell Gimnàstic Club encaixaràs bé.

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club t’oferim una graella d’activitats dirigides molt diverses i adaptades a les necessitats i intensitats de cada persona.
Trobaràs classes de Tonificació, Ioga, Pilates mat, Estiraments, Gymsalut… i moltes més.

Com ho fem?

Pagaràs una quota general i podràs gaudir de tantes classes com vulguis i en l’horari que vulguis entre les 9 i les 17h, sempre amb monitor i en sala.

La graella d’activitats i horaris s’anirà renovant periòdicament en funció de les necessitats i demandes que ens feu arribar, així estarem sempre atents a oferir-vos allò que més us agrada fer. Us volem en forma i contents 😉 

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Soc massa gran per fer certes coses”

MEEEEC Mentida: El nostre cos, a qualsevol edat, té les seves limitacions. El més important és conèixer aquestes limitacions per no passar-se de la ratlla. Amb l’assessorament adequat tothom pot fer esport. L’oferta d’activitats dirigides del Sabadell Gimnàstic Club és molt variada i s’adapta a tothom. Tú tries la intensitat, i el monitor t’ajudarà a regular-te i a substituir, si cal, uns exercicis per uns altres si tens alguna patologia que t’impedeix executar-los.

“Hi ha activitats massa fluixes per mi”

Activitats dirigides

MATRÍCULA: 35€

QUOTA MENSUAL: 39€

Si et matricules abans de l’1 de novembre 2022, 40% descompte matrícula (pack inclòs)

Consulta els nostres descomptes

TONIFICACIÓ

Sessió d'entrenament on l'objectiu és la millora del to muscular i la condició física. A cada sessió es combinen exercicis funcionals amb diferents materials.

GAC

Sessió d'entrenament on l'objectiu és la millora del to muscular de tronc inferior. Es treballa glutis, musculatura abdominal i cames amb diferents exercicis i material.

PILATES

Entrenament on l'objectiu és pendre conciencia del cos i de la respiració. Ens aporta grans beneficis per estabilitzar la postura, reforçar musculatura abdominal , esquena i articular. Es treballa sense o amb diferents materials.

TOTALBODY

Entrenament on es combina el treball cardiovascular amb exercicis de treball muscular, amb o sense material adicional.

ZUMBA

Sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada amb blocs, a ritme de música llatina.

POSA'T EN FORMA

Sessió d'entrenament de baixa intensitat, l'objectiu és possar-se en forma de manera divertida. Sessions variades on es combinen excercisi cardiovasculars suaus, ball i treball muscular

CORE + MAC ROLL

Sessió on es combina en una primera part treball abdominal, i en una segona part, relaxació de la musculatura del nostre cos amb foam roller.

ESTIRAMENTS

Sessió amb l'objectiu de millorar el control, flexibilitat i rang de moviment de la nostra musculatura. Es treballarà amb i sense material adicional.

IOGA

És una mètode que persegueix el benestar i la prosperitat física, mental i espiritual del nostre cos.

Horaris

HORARIDILLUNSDIMARTSDIMECRESDIJOUSDIVENDRES
7:15-8:05
9:30-10:20
TONIFICACIÓ
GAC
CARDIOTONO
ESTIRAMENTS
DANCE URBAN
10:30-11:20
POSA'T EN FORMA
IOGA
POSA'T EN FORMA
TONIFICACIÓ
POSA'T EN FORMA
11:30-12:20
11:00-12:00
14:30-15:20
CARDIOTONO
PILATES
TONIFICACIÓ
DANCE URBAN
ESTIRAMENTS
15:30-16:20
PILATES
TONIFICACIÓ
CARDIOTONO
TONIFICACIÓ
GAC
17:00-18:50
TREU PROFIT
TREU PROFIT
TREU PROFIT
TREU PROFIT
TREU PROFIT
17:00- 17:50
PILATES
18:00-18:50
TONIFICACIÓ
CARDIOTONO
GAC
TONIFICACIÓ
SPINNING
CUIDA'T
INTENSITAT BAIXA
INTENSITAT MITJA
INTENSITAT ALTA
BALL

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que amb els entrenadors del club estaràs en les millors mans.

Àlex Castells

Els meus inicis en el món de l’esport van arribar de la mà del Karate, potser per això la meva mirada envers l’activitat física sempre s’ha desenvolupat sota els paràmetres de l’autocontrol i la disciplina. De vocació i formació sóc psicòleg, per això m’interessen àmbits relacionats amb la salut física i emocional. Crec que en qualsevol activitat física és bàsic buscar una execució correcta i fomentar un tipus de treball funcional que s’ajusti a les necessitats de cada persona. Vols que ho intentem plegats?

FORMULARI INSCRIPCIÓ

MATRÍCULA: 35€
QUOTA MENSUAL: 39€

    Política de Privacitat

    envelopephone-handsetmap-marker