PARKOUR

És per a tu?

  • Ets inquiet, valent, et passes el dia saltant d’un lloc a l’altre i buscant els teus límits? Per si no ho sabies, el Parkour és el teu esport.
  • T’agraden les acrobàcies? Et mola la llibertat de fer-les al teu aire sense regles ni limitacions però necessites que algú t’ensenyi a realitzar-les sense perill? Doncs al Sabadell Gimnàstic Club podem ajudar-te.
  • T’interessa descobrir en què consisteix aquesta nova especialitat que aviat será olímpica? Vine a conèixe’ns , apropa’t al Gimnàs Municipal de Sabadell.

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club estem apostant per aquesta nova disciplina nascuda de la gimnàstica i que està guanyant adeptes a una velocitat sideral.

Tenim tècnics formats en la técnica de la gimnàstica i amb experiència en l'àmbit del Parkour, i volem crear una escola afiliada a la Federació Catalana de Gimnàstica i ser pioners en la vessant més esportiva d’aquesta nova modalitat.

Com ho fem?

Oferim dos torns de sessions d’entrenament a la setmana, de 90 minuts de durada, horaris els dilluns i dimecres de 18:30 a 20:00.* 

Podràs triar el que més s’adapti a les teves necessitats, en funció del teu nivel i disponibilitat. 

Tindràs la opció de pagar una quota única per fer només aquesta activitat o bé pagar una quota combinada que et permetrà compaginar varies modalitats esportives, a més del 
Parkour, com ara Calistènia, Preparació Física Específica, activitat al Rocòdrom o Tècniques de Progressió Vertical… Tot pels amants de l’adrenalina i les emocions fortes!! 

Si l’horari proposat no s’adapta a les teves necessitats no dubtis en deixar-nos el teu comentari i proposta a l’apartat OBSERVACIONS.

(*) Si ets menor de 11 anys i vols fer parkour, posa’t en contacte amb nosaltres, estem intentant obrir un horari per a tu 😉
Hi ha la possibilitat d'obrir nous grups segons la demanda.

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Es massa perillós el Parkour?”

A veure, és una activitat de cert risc, és clar, però practicada amb seny és com qualsevol altra. Es tracta de dominar la técnica i conèixer les pròpies limitacions per decidir en cada moment on llençar-s’hi i on posar el fre… I per això vens al Sabadell Gimnàstic Club, perquè t’ensenyem la tècnica correcta per fer acrobàcies amb seguretat i posem a la teva disposició material didàctic de primera qualitat perquè no puguis patir lesions mentre les aprens.

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que amb els entrenadors del club estaràs en les millors mans.

DEMANA INFORMACIÓ
No reservem plaça, per fer la inscripció has de presentar-te al gimnàs o bé fer la reserva online?
Plaça frederic mompou, 1, 08202 sabadell
envelopephone-handsetmap-marker