Gimnàstica Artística
NIVELLS D’INICIACIÓ

És per a tu?

  • Si tens algú a casa amb 5 anys o més que sempre està de cap per avall i les frases que més dius son: “no et belluguis tant”, “seu bé”, “no et pengis”, “posa’t de cap per amunt”. Si és així el diagnòstic és clar: tens una/un gimnasta en potència.
  • Si t’agrada ballar i saltar, si et passes hores al pati del cole fent rodes o quan vas al parc estàs més temps penjada/penjat que dempeus? No ho dubtis ets gimnasta!
  • Si quan veus gimnàstica a la tele al·lucines i vols fer flic flacs i mortals com elles i ells o t’agradaria aprendre a donar les “voltes” que fan a les paral·leles. Llavors sí, la gimnàstica fa per tu.

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club trobaràs un entorn sa i equilibrat on aprendre a controlar la energia desbordant que totes i tots els gimnastes porten dins. Acrobàcies al terra, salts a la plataforma, balancejos i vols a les barres paral.leles, girs i acrobàcies a les barres d’equilibri per les nenes, suspensions i elements de força a les anelles i el poltre amb arcs per els nens i molt més. També trobaràs un ambient saludable on créixer com a persona, en el pla esportiu, òbviament, però també en l’emocional. Al nostre club formem persones amb la gimnàstica com a eina per transmetre valors com la constància, la perseverança i l’esperit de superació.

Com ho fem?

L’activitat de gimnàstica es comença a practicar amb entrenaments de 3 hores per setmana, distribuïdes en dues sessions de 90 minuts.
Fem els grups en funció del nivell i edat i fem un seguiment per tal de detectar si el grup on es treballa s’adequa a les necessitats i expectatives de cada gimnasta, de manera que podem intervenir abans que pugui haver desmotivació o es perdi l’interès. Si això passa, parlem amb les famílies i valorem possibles opcions.

Quin és el camí?

Competició o no competició, that is the question

La gimnàstica és, bàsicament, un esport molt divertit de practicar. L’aprenentatge d’elements i acrobàcies en si mateix ja dona moltíssimes satisfaccions i ofereix una recompensa immediata diària a mida que es va assolint més nivell. Tot i això, és innegable que per a moltes/molts gimnastes no és suficient, donat que ho gaudeixen en el pla personal però no ho poden compartir amb els seus. L’opció, llavors, és fer gimnàstica artística de competició A les competicions de gimnàstica no trobaràs competitivitat. Trobaràs uns jutges que valoren uns exercicis i estableixen una classificació, però en gimnàstica no hi ha perdedors i això és un dels valors fonamentals que volem transmetre: davant una competició és important que valorem la trajectòria, l’evolució, el marge de millora, el camí que hem fet i el que encara queda per fer… el resultat en si mateix no és important, encara que ens agrada guanyar, es clar 😉

La sala d’estudi

Tenim a disposició de totes les nenes i nens una sala d’estudi on poder fer les feines d’escola abans o després de l’entrenament. Entenem que això és útil sobretot per aquelles famílies que porten germans que no tenen el mateix horari i s’han d’esperar mútuament, o pels casos de gimnastes que entre que surten d’escola i comencen a entrenar tenen un temps mort i el poden aprofitar per avançar els deures.

Treu profit!

Un altre dels serveis dedicats a facilitar la logística familiar es la activitat “Treu Profit” , especialment pensada per mares, pares o acompanyants dels gimnastes. Es tracta d’una classe dirigida que es desenvolupa al mateix temps que la activitat de gimnàstica i permet posar-se una mica en forma mentre els peques de la casa fan el seu entrenament.

“Si la meva filla no és ágil o flexible no pot fer gimnàstica”

MEEEEC Mentida: la gimnàstica és per a tothom. Tenim material didàctic, elements de seguretat i un munt de matalassos i inflables que faciliten l’aprenentatge segur de la gimnàstica. A més, el ritme d’aprenentatge el marca cada gimnasta, però no té sostre, sempre es poden aprendre coses noves. Òbviament, tots tenim límits, però conèixer-los forma part dels aprenentatges de vida que ens dona la gimnàstica: no tots podem ser campions del món i no per això deixem de gaudir d’aquest esport.

“La meva filla es quedarà nana per fer gimnàstica”

Iniciació Esportiva

Activitat pels més petits, els ratolins de la casa de 3 i 4 anys… Grimpar, penjar-se, rodolar, posar-se de cap per avall, saltar, saltar, saltar… Perquè surtin contents i cansats 😉

de 18:00 a 19:00 els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous

MATRÍCULA: 35€ 

QUOTA MENSUAL: 54€

 

Gimnàstica artística femenina

Grups iniciació i perfeccionament nivell bàsic

MATRÍCULA: 70€ 

QUOTA MENSUAL: 65€

17:00 a 18:30, 18:00 a 19:30 i 19:00 a 20:30 els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous

 

Gimnàstica artística masculina

Grups iniciació i perfeccionament nivell bàsic

MATRÍCULA: 50€ 

QUOTA MENSUAL: 65€

Grups generals els dimarts i dijous de 18:00 a 19:30

 

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que amb els entrenadors del club estaràs en les millors mans.

Cristina Viñas, monitora i presidenta del Sabadell Gimnàstic Club

Cristina Viñas

Porto 33 anys entrenant i tinc corda per entrenar-ne 30 més. Al llarg de la meva vida he sigut professora de repàs, d’institut, redactora de continguts, traductora...però sempre, sempre he sigut entrenadora de gimnàstica. El que més valoro de la meva trajectòria no són els èxits esportius sinó les abraçades de les meves exgimnastes quan ens creuem pel carrer amb un somriure a la cara i sentir que he format part de les seves vides.

Manel Llenas, monitor de gimnàstica del Sabadell Gimnàstic Club

Manel Llenas

Vaig néixer fa més de mig segle (i fins aquí puc llegir) en una família dedicada plenament a la gimnàstica. He respirat i viscut aquest esport “en lo bueno y en lo malo, en la salud y en la enfermedad…” i amb el que ara em quedo és amb els bons moments viscuts, amb la recompensa de veure els meus gimnastes créixer mentre gaudeixen de la gimnàstica. Amb ells aprenc mentre m’arrenquen un somriure… perquè mira que son ganàpies, però tan divertits!

DEMANA INFORMACIÓ
No reservem plaça, per fer la inscripció has de presentar-te al gimnàs o bé fer la reserva online?
Plaça frederic mompou, 1, 08202 sabadell
envelopephone-handsetmap-markercross