ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
TPV (TÈCNIQUES DE PROGRESSIÓ VERTICAL)

És per a tu?

  • T’atreu la natura i et sents còmode en les alçades? Segurament, t’has plantejat més d’un cop anar a la muntanya i penjar-te de la roca més alta que veus…

  • Ets dels que quan veu empreses que fan treballs verticals sent curiositat? Dons benvingut al món de les Tècniques de Progressió Vertical, una modalitat competitiva amb 15 anys d’història i que es practica tant a la muntanya com al gimnàs…

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic club hi trobaràs un grup de treball que fa anys que funciona, afiliat a la Federació Catalana d’Espeleologia, amb totes les garanties de comptar amb un equip de professionals experimentat i competent que fa temps que desenvolupa aquesta activitat.

 

T’ensenyarem a dominar les tècniques bàsiques de l’espeleologia i per iniciar-te i conèixer les tècniques de progressió per corda comuns a altres activitats com escalada, barranquisme i vies ferrades sense haver de dependre de poder sortir a la muntanya i amb l’alicient de fer competicions.

Com ho fem?

Podràs venir al Sabadell Gimnàstic Club a practicar aquesta disciplina dos dies per setmana, dilluns i dimecres de 18:30 a 20:30,i durant aquestes dues hores sempre hi haurà un monitor amb tu. 

L’activitat està enfocada a tots els nivells i edats, només hauràs de quadrar am bels nostres monitors quin és l’horari I el ritme de treball que s’adapta millor a les teves necessitats. 

Tindràs la opció de pagar una quota única per fer només aquesta activitat o bé pagar una quota combinada que et permetrà compaginar diferents modalitats esportives, a més de les Tècniques de progressió Vertical, com ara Calistènia, Preparació Física Específica, activitat al Rocòdrom o Parkour… Tot pels amants de l’adrenalina i les emocions fortes!!

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que els gimnastes del club estaran en les millors mans.

Manel Llenas, monitor de gimnàstica del Sabadell Gimnàstic Club

Manel Llenas

Vaig néixer fa més de mig segle (i fins aquí puc llegir) en una família dedicada plenament a la gimnàstica. He respirat i viscut aquest esport “en lo bueno y en lo malo, en la salud y en la enfermedad…” i amb el que ara em quedo és amb els bons moments viscuts, amb la recompensa de veure els meus gimnastes créixer mentre gaudeixen de la gimnàstica. Amb ells aprenc mentre m’arrenquen un somriure… perquè mira que son ganàpies, però tan divertits!

FORMULARI INSCRIPCIÓ

    Política de Privacitat

    envelopephone-handsetmap-marker