ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
ROCÒDROM

És per a tu?

  • Lo teu és grimpar i pujar sense aturador des que eres un bailet? No tens por a les alçades i et sents lleuger quan mires el món des de dalt? Això es que tens ànima d’escalador…
  • Has vist per la tele les noves disciplines esportives que han sortit de l’entorn de la escalada? T’interessa descobrir en què consisteix aquesta nova especialitat olímpica? O bé simplement t’atreu la sensació de pujar fins on les teves mans et portin?
  • Sigui com sigui, el millor es que vinguis a conèixer-nos… apropa’t al Gimnàs Municipal de Sabadell!

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club podrás iniciar-te d’una manera lúdica i segura amb el treball en paret i la alçada, tot familiaritzant-te amb les premisses bàsiques per practicar aquesta disciplina.

I si evoluciones ràpidament, podràs començar a treballar aspectes més tècnics com la projecció del cos en l’espai i técnica depurada d’escalada… Però, eh.. sempre des de la diversió i l’aprenentatge en descobriment 😉

Com ho fem?

Al nostre club tindràs sempre un monitor a la teva disposició. No oferim un espai d’entrenament lliure, sinó que enfoquem la pràctica al rocòdrom com una activitat esportiva dirigida, perquè creiem en la pràctica segura i controlada i en l’aprenentatge de la técnica correcta sempre amb supervisió dels nostres tècnics per evitar que agafis hàbits erronis de treball. 
Podràs triar entre els diferents torns d’entrenament en sessions de 90 minuts o dues hores depenent del teu nivel i objectius (dilluns i dimecres de 18:30 a 20h o bé dimarts i dijous de 19:30 a 21:30h). 
Vine i coneix als nostres monitors, ells t’assessoraran sobre la opció d’entrenament que et resultarà més útil. 
A més, tindràs la opció de pagar una quota única per fer només aquesta activitat o bé pagar una quota combinada que et permetrà compaginar diferents modalitats esportives, a més de les activitats en rocòdrom, com ara Calistènia, Preparació Física Específica, Tècniques de Progressió Vertical o Parkour… Tot pels amants de l’adrenalina i les emocions fortes!!

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Sóc massa gran per començar?”

En absolut! Es tracta de començar a familiaritzar-se amb nocions bàsiques, no cal ni un gran estat de forma ni unes condicions especials… El que importa és la motivació i les ganes de gaudir d’aquest esport, tinguis la edat que tinguis

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que els gimnastes del club estaran en les millors mans.

Pau Reverter

Em dic Pau Reverter i soc l’entrenador d'escalada II. Estudio Ciències de la Activitat Física i l'Esport a l'INEFC i soc un apasionat de tots els esports de muntanya, específicament l'escalada. Espero compartir bons moments amb tots vosaltres i que puguem aprendre els uns dels altres.

Ens veiem!

Lluc Rovira

La muntanya i l'esport són els pilars bàsics de la meva vida. Aquesta afició m'ha fet cursar CAFE al INEFC, on adquirint els aspectes més tècnics, estic complementant la meva afició per pujar parets, muntanyes i pel condicionament físic. Al club em trobaràs pujant parets o posant en forma a les persones que vinguin al "treu profit”!

FORMULARI INSCRIPCIÓ

    Política de Privacitat

    envelopephone-handsetmap-marker