PARKOUR

¿Es para ti?

  • ¿Eres inquieto, valiente, te pasas el día saltando de un sitio a otro y buscando tus límites? Por si no lo sabías, el Parkour es tu deporte.
  • ¿Te gustan las acrobacias? ¿Te mola la libertad de hacerlas a tu aire sin reglas ni limitaciones pero necesitas que alguien te enseñe a realizarlas sin peligro? En el Sabadell Gimnàstic Club podemos ayudarte.
  • ¿Te interesa descubrir en que consiste esta nueva especialidad que pronto será olímpica? Ven a descubrirnos, acércate al Gimnàs Municipal de Sabadell.

¿Qué encontrarás en nuestro Club?

En Sabadell Gimnàstic Club queremos apostar por esta nueva disciplina nacida de la gimnasia y que está ganando adeptos a una velocidad sideral.

Tenemos técnicos formados en la técnica de la gimnasia y con experiencia en el ámbito del Parkour, y queremos crear una escuela afiliada a la Federación Catalana de Gimnasia y ser pioneros en la vertiente mas deportiva de esta nueva modalidad.

 

Com ho fem?

Oferim dos torns de sessions d’entrenament a la setmana, de 90 minuts de durada, dilluns i dimecres de 19:30 a 21h o dimarts i dijous de 20 a 21:30h.* 

Podràs triar el que més s’adapti a les teves necessitats, en funció del teu nivel i disponibilitat. 

Tindràs la opció de pagar una quota única per fer només aquesta activitat o bé pagar una quota combinada que et permetrà compaginar varies modalitats esportives, a més del 
Parkour, com ara Calistènia, Preparació Física Específica, activitat al Rocòdrom o Tècniques de Progressió Vertical… Tot pels amants de l’adrenalina i les emocions fortes!! 

Si l’horari proposat no s’adapta a les teves necessitats no dubtis en deixar-nos el teu comentari i proposta a l’apartat OBSERVACIONS.

(*) Si ets menor de 11 anys i vols fer parkour, posa’t en contacte amb nosaltres, estem intentant obrir un horari per a tu 😉

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Es massa perillós el Parkour?”

A veure, és una activitat de cert risc, és clar, però practicada amb seny és com qualsevol altra. Es tracta de dominar la técnica i conèixer les pròpies limitacions per decidir en cada moment on llençar-s’hi i on posar el fre… I per això vens al Sabadell Gimnàstic Club, perquè t’ensenyem la tècnica correcta per fer acrobàcies amb seguretat i posem a la teva disposició material didàctic de primera qualitat perquè no puguis patir lesions mentre les aprens.

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que amb els entrenadors del club estaràs en les millors mans.

Marc Rodríguez

Soñaba con ser un profesional del deporte en la INEFEC de Barcelona, desde que tengo uso de razón. Mi primer contacto con la gimnasia fue en primero de carrera y fue amor a primera vista, desde entonces no he dejado de formarme, tanto a nivel teórico como a nivel práctico. Lo mejor de este deporte, por encima de los valores que aporta, es la sonrisa y el cariño de mis alumnos, tanto al llegar como al irse del entreno. El trabajo en equipo con ellos hace mis días más felices.

    Política de Privacidad

    envelopephone-handsetmap-marker