ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
CALISTÈNIA

És per a tu?

  • Veus una barra i no pots passar sense penjar-te? Et motiva especialment notar que tens força per sostenir el teu pes en diferents posicions?
  • Quan veus videos de gent a la platja fent suspensions i isomètrics amb el seu propi cos, penses que t’agradaria poder fer-ho?
  • Doncs el primer pas és venir al Gimnàs Municipal de Sabadell i informar-te sobre com aconseguir-ho!

Què trobaràs al nostre Club?

Al Sabadell Gimnàstic Club volem apostar per aquesta disciplina que s’està popularitzant entre els joves i adults oferint un entorn de barres i aparells de suspensió amb uns mitjans de seguretat i una comoditat que res te a veure amb la pràctica habitual de la calistenia als parcs a l’aire lliure.

Així no hauràs de deixar d’entrenar ja nevi o plogui… A més, podràs entrar en contacte amb altres disciplines similars que de ben segur també desperten el teu interés.

Com ho fem?

Oferim dues sessions de dues hores de durada els dimarts i els dijous de 19:30 a 21:30, perquè et posis ben fort.

A més, tindràs la opció de pagar una quota única per fer només aquesta activitat o bé pagar una quota combinada que et permetrà compaginar varies modalitats esportives, a més de Calistènia, com ara la Preparació Física Específica, activitats al Rocòdrom, parkour o Tècniques de Progressió Vertical… Tot pels amants de l’adrenalina i les emocions fortes!! 

Tens dubtes?

Desmuntant falsos mites

“Haig d’estar especialmente en forma per poder fer Calistènia?”

Doncs no tant com tu creus, perquè la veritat és que al treballar amb el teu propi pes corporal el límit del teu esforç i la intensitat dels exercicis el marques tu… Òbviament, si estàs fort evolucionaràs més ràpidament, però el millor és que et marquis els teus propis objectius amb ajuda dels tècnics i gaudeixis tant com vulguis.

Equip tècnic

Aquí et deixem uns apunts perquè comprovis que els gimnastes del club estaran en les millors mans.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

    Política de Privacitat

    envelopephone-handsetmap-marker